SAMTALEFORLØB

Tryghed og tillid

Det er vigtigt for mig, at du som klient føler dig tryg i terapien. Derfor har jeg særligt fokus på, at skabe tillid og afstemme forventninger i opstarten og undervejs i forløbet.

Psykologsamtaler

I samtalerne er der fuldt fokus på dig og dine problemstillinger. Jeg arbejder struktureret, i samarbejde med dig, på at opfylde dine ønsker med terapien. Det gør jeg på en anerkendende, omsorgsfuld og rummende måde, hvor jeg samtidig har målet for terapien for øje.

Fysisk møde eller video/telefon

Samtalerne kan enten afholdes fysisk i klinikken eller via video/telefon. Det aftales ved planlægning af samtalen, hvordan den afholdes.

Ved fysisk fremmøde

Pga covid-19 restriktioner er der ikke adgang til venteværelse. Du vil blive hentet til den aftalte tid udenfor hoveddøren. Brug mundbind til/fra samtalerummet og medbring evt egen flaske vand. Toilettet kan benyttes, hvis det er meget nødvendigt. Brug håndspritten indenfor døren.

Mød ikke op i klinikken, hvis du er sløj eller har symptomer på covid-19.

Ved video/telefon

Det kan være en fordel at afholde nogle samtaler online. Fordelene ved onlinesamtaler kan være:

Det er mere fleksibelt, da samtalerne kan afholdes imens du er på arbejde eller andet sted.

Du sparer transporten, og er derfor mindre tidskrævende.

Fjerner enhver risiko for smitte.

Ulemperne kan være, at man ikke kan se hinanden på samme måde, som ved fysisk møde. Forskning viser, at online psykologbehandling har samme effekt som fysisk psykologbehandling. 


Priser og tilskud

Jeg samarbejder med de fleste sundhedsforsikringer, hvor du kan få dækket dit forløb, hvis du har en sådan. Du skal altid henvende dig til din sundhedsforsikring forud for din henvendelse og opnå godkendelse, hvis du skal have dækket dine samtaler. Ofte kan jeg afregne direkte med dit forsikringsselskab.

Du kan desværre IKKE anvende en lægehenvisning her i klinikken.

Hvis du er selvbetalende klient, og er medlem af sygeforsikringen Danmark , kan du få refusion for en del af dit udlæg til psykologsamtaler. Beløbet du får refunderet er kr. 300/samtale. Du skal selv lægge ud for samtalerne og så indberetter jeg automatisk til Danmark.

Pris pr. samtale 50 min enten fysisk eller pr. video/telefon kr. 1.000,-

Afbudsregler

Hvis du vil aflyse eller flytte din aftale, skal dette ske ved at du kontakter mig pr. telefon eller SMS senest 12 timer før den plantagte aftale. Ellers vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 400, som skal betales inden ny aftale kan laves.


Christina Villendrup Lynge, cand.psych.aut.

Klinikadresse: Allerød Sundhedshus, Allerød Stationsvej 10, 1.sal, 3450 Allerød
Telefon: 3173 0280
E-mail: cl@christina-lynge.dk  

CVR: 27012515

Følg mig på
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram