SAMTALEFORLØB KUN ONLINE

Tryghed og tillid

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg i terapien. Derfor har jeg særligt fokus på at skabe tillid samt afstemme forventninger før og undervejs i dit forløb.

Psykologsamtaler

I samtalerne er der fuldt fokus på dig og dine problemstillinger. Jeg arbejder struktureret, evidensbaseret i samarbejde med dig. Det gør jeg på en anerkendende, omsorgsfuld og rummende måde, hvor jeg samtidig har målet for terapien for øje.

Video/telefon 

Onlinesamtaler er mere fleksibelt, da samtalerne kan afholdes imens du er på arbejde eller er et andet sted.

Er mindre tidskrævende, da du sparer transporten.

Fjerner risiko for smitte, hvis du er småsyg og samtalerne kan således afholdes alligevel.

Ulemperne kan være, at vi ikke kan se hinanden på samme måde, som ved fysisk møde eller at der kan være forstyrrelser pga dårlig internetforbindelse.

Afbudsregler

Hvis du vil aflyse eller flytte din aftale, skal dette ske ved at du kontakter mig pr. telefon eller SMS senest 12 timer før den plantagte aftale. Ellers vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 350, som skal betales inden ny aftale kan laves
Priser og tilskud

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du måske få dækket dit psykologforløb. Du skal altid henvende dig til din sundhedsforsikring først for at opnå godkendelse. Ofte kan jeg afregne direkte med dit forsikringsselskab. Bed din sundhedsforsikring sende mig en henvisning inden du bestiller tid.

Du kan desværre IKKE anvende en lægehenvisning her i klinikken.

Hvis du er selvbetalende klient og er medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få refusion for en del af dit udlæg til psykologsamtaler. Beløbet du får refunderet er kr. 300/samtale. Du skal selv lægge ud for samtalerne hvorefter jeg indberetter til Danmark.

Pris pr. samtale (50 min.) video/telefon kr. 1.000,-
Christina Villendrup Lynge, cand.psych.aut.

Telefon: 3173 0280
E-mail: cl@christina-lynge.dk  

CVR: 27012515

Følg mig på
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram