SAMTALEFORLØB

Tryghed og tillid

Det er vigtigt for mig, at du som klient føler dig tryg i terapien. Derfor har jeg særligt fokus på, at skabe tillid og afstemme forventninger undervejs i dit forløb.

Psykologsamtaler

I samtalerne er der fuldt fokus på dig og dine problemstillinger. Jeg arbejder struktureret, evidensbaseret i samarbejde med dig. Det gør jeg på en anerkendende, omsorgsfuld og rummende måde, hvor jeg samtidig har målet for terapien for øje.

Fysisk møde eller video/telefon

Samtalerne kan enten afholdes fysisk i klinikken eller via video/telefon. Det aftales ved planlægning af samtalen, hvordan den afholdes.

Ved fysisk fremmøde

Pga covid-19 skal du bruge mundbind til/fra samtalerummet og medbringe egne drikkevarer. Der er adgang til toiletter på 1.sal.

Mød ikke op i klinikken, hvis du er sløj eller har symptomer på covid-19.

Ved video/telefon

Det kan være en fordel at afholde nogle samtaler online. Fordelene ved onlinesamtaler kan være:

Det er mere fleksibelt, da samtalerne kan afholdes imens du er på arbejde eller andet sted.

Er mindre tidskrævende, da du sparer transporten.

Fjerner risiko for smitte.

Ulemperne kan være, at vi ikke kan se hinanden på samme måde, som ved fysisk møde eller at der kan være forstyrrelser pga dårlig internetforbindelse.

Priser og tilskud

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du måske få dækket dit psykologforløb. Du skal altid henvende dig til din sundhedsforsikring først for at opnå godkendelse. Ofte kan jeg afregne direkte med dit forsikringsselskab.

Du kan desværre IKKE anvende en lægehenvisning her i klinikken.

Hvis du er selvbetalende klient og er medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få refusion for en del af dit udlæg til psykologsamtaler. Beløbet du får refunderet er kr. 300/samtale. Du skal selv lægge ud for samtalerne hvorefter jeg indberetter til Danmark.

Pris pr. samtale 50 min enten fysisk eller pr. video/telefon kr. 1.000,-

Afbudsregler

Hvis du vil aflyse eller flytte din aftale, skal dette ske ved at du kontakter mig pr. telefon eller SMS senest 12 timer før den plantagte aftale. Ellers vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 400, som skal betales inden ny aftale kan laves.


Christina Villendrup Lynge, cand.psych.aut.

Klinikadresse: Allerød Sundhedshus, Allerød Stationsvej 10, 1.sal, 3450 Allerød
Telefon: 3173 0280
E-mail: cl@christina-lynge.dk  

CVR: 27012515

Følg mig på
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram