HVAD ER SAT-PROGRAMMET?

SAT står for spise- og adfærdstræning, der er et 7-trins program målrettet til at minimere overspisninger

Første fase starter med at skabe overblik over dit liv og dine udfordringer, så du så at sige tegner et landskab over din fortid, nutid og fremtid. Overblikket bliver koblet til din spisning og vægt.

I næste fase bliver du bevidst om hvordan dit mindset kan spænde ben for dit vægttab og du bliver præsenteret for mere hensigtsmæssige perspektiver.

​I tredje fase får du værktøjerne til at arbejde systematisk med din spiseadfærd. Ved hjælp af bl.a. maddagbogen, sult/mæthedsøvelser, trigger analyse og mange andre værktøjer anvender du de nye strategier og redskaber til at ændre dine mønstre og vaner i fase 4.

​Foruden faserne justering og opfølgning indeholder SAT-programmet desuden en vægttabsfase. I vægttabsfasen får du konkrete råd og vejleding til hvordan du taber dig i vægt uden at trykke på de knapper der får spiseforstyrrelsen reaktiveret.

Kan jeg tabe mig med SAT-programmet?

Måske er det dit mål at tabe i vægt. Ved at begrænse dine overspisninger og genvinder en balance i din spisning, får du større chance for at tabe dig.

Det er årsagen til at SAT-programmet er faseopdelt, da du for at kunne tabe i vægt, bør tune dit mindset i den rigtige retning og gribe vægttabet fornuftigt an.

Klassiske slankekure fastholder dig ofte i en alt-eller-intet tankegang, som fastholder dig i overspisninger.

TILMELD DIG NU OG KOM I GANG MED DET SAMME!

Du har adgang til kurset i et helt år Så kan du 'gå på kursus' når du har tid og tage modulerne igen og igen. Prisen er kr. 3.195,-​
KØB NU

PSYKOLOG CHRISTINA VILLENDRUP LYNGE
CVR: 27012515
Telefon: 31 73 02 80
E-mail: cl@christina-lynge.dk

Følg mig på
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram