ET FORLØB DER SKABER FORANDRING

Mange mennesker kæmper med mad og krop, hvor de skiftevis går på slankekur for derefter at opgive og tage det hele på igen. Det er opslidende og efterlader ofte én med en følelse af opgivenhed.

​Måske kender du også til det at overspise?

​Overspisning kan have mange årsager og er ofte meget forskelligt fra person til person. Foruden at kende til årsagerne er det også vigtigt at lære nye mere hensigtsmæssige vaner samt et mindset der hjælper dig. Det lærer du bl.a. ved at blive mere bevidst og opmærksom på dine egne følelser og fornemmelser.

​For at komme dine uhensigtsmæssige vaner til livs, må du ændre dem systematisk. Det at ændre vaner kræver en indsats og en portion tålmodighed fra dig, men også en mentor der viser vej.

​Læs herunder hvordan jeg kan være din støtte i din proces.

Sådan foregår et forløb:

Jeg vil anbefale at du starter med at læse/høre min bog om overspisning og om hvordan en forandringsproces kan forløbe.​ Bogen introducerer dig for spise- og adfærdsændringsprogrammet (SAT).

​Derefter går du igang med onlinekurset. Her vil du i de kommende 12 uger arbejde systematisk med dine egne mønstre og løbende skabe forandring.

​Jeg vil være din mentor og støtte igennem hele forløbet.

​Du har adgang til ubegrænset emailsparring i alle de 12 uger onlinekurset varer.

​Har du behov for at tilknytte onlinesamtaler med mig i forløbet kan du tilkøbe disse.

​I samtalerne har vi fokus på dine udfordringer og taler om det du har brug for.​

TILMELD DIG NU OG KOM I GANG MED DET SAMME!

Onlinekursuset er på 12 uger og indeholder 17 moduler. Du kan deltage i en lukket FB gruppe, hvor jeg svarer på spørgsmål og giver gode råd.
KØB NU

Christina Villendrup Lynge, cand.psych.aut.

Telefon: 3173 0280
E-mail: cl@christina-lynge.dk  

CVR: 27012515

Følg mig på
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram